dimecres, de març 26

Una volteta per Formigal. 22 de Març de 2008.



El diumenge, ens llevem. Despres de veuere la meteo, que deia, que seria un dia de gossos, i de confirmar-ho tant sols mirant per la finestra, decidim, que avui poca cosa bona es faria.

Pugem cap a Portalet, però el panorama, no esta gens clar, aixi, que optem per una opció segura, fer un tomb per les pistes.....

Ens dirigim, cap al Parking Anayet, de l´estacio de Formigal.

Un cop alla, el Roger i l´Eva, es queden a fer pista, i la resta del grup, amb l´Oscar amb raquetes, decidim pujar per la pista Formigal, l´idea seria pujar en direcció la Corona de los Farallones, i d´alla passar pel davant del Pic Espelunciecha, i baixar desde alla fins a l´Ibon de Espelunciecha.

Però la mala visibilitat, el vent, i la nevada, que en qualsevol moment apretara de nou, ens fa desistir.

Aixi, que anem remuntant per la pista, fins arribar a la part superior del remuntador Batallero, d´allà baixem per pistes fins al Parking Batallero, despres de gaudir la baixada, per fora pistes, passat per la vora de l´Ibon de Espelunciecha.

Un cop abaix, decidim pujar de nou la pista, aixi, que posem pells de nou, i remuntem per la pista, la neu pols, s´ens enganxa als esquis, i la pujada es força feixuga!!

Un cop de nou, a dalt, treiem pells, i cap als cotxes!!

Un cop allà, ens canviem, piquem quelcom, i despres d´esperar al Roger i l´Eva, marxem cap a Sallent, a fer un altre xocolata!!!